Броят на регистрираните случаи на загадъчната белодробна болест“ в САЩ,

...
Броят на регистрираните случаи на загадъчната белодробна болест“ в САЩ,
Коментари Харесай

Мистериозна белодробна болест разболява все повече хора в САЩ

 Броят на записаните случаи на " загадъчната белодробна болест “ в Съединени американски щати, за която се счита, че е породена от използването на електронни цигари, надхвърлил 800, съобщи БГНЕС.

Според данни на американските центровете за надзор и предварителна защита на болесттите, в съвсем всички щати на страната, има регистрирани общо 805 случая на белодробна болест, тежко респираторно заболяване, което остава необяснимо за здравните управляващи.

Броят на смъртните случаи от белодробната болест се усили до 12. Министерството на здравеопазването оповестява, че се води огромно следствие. Всички починали има сходни признаци – кашлица, зной, болки в гърдите, отмалялост, съпроводени с повръщане и диария

Първият случай на " мистериозната белодробна болест " в Съединени американски щати бе регистриран през април. Все още не е ясно има ли връзка сред обособените случаи, дали самите електронни цигари са главната причина за болесттите или пък за тежкото положение на пациентите са виновни съставените елементи и химикалите в тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР