Броим миговете до момента, в който ще събираме багажа си

...
Броим миговете до момента, в който ще събираме багажа си
Коментари Харесай

Находка на деня: Най-удобните и цветни чехли

Броим миговете досега, в който ще събираме багажа си за морето, а в него наложително ще има бански (поне няколко чифта), красива лятна рокля, обичаната ни сламена чанта и тъкмо тези чехли на, които открихме в. Този повсеместен по-спортен модел незабавно ще се откроява в плажния стайлинг, поради яркия си неонов цвят. Така че даже и банския ни да е по-минималистичен, то ще сложим акцент точно с аксесоар като този.


 България даде път на Северна Македония с историческо гласоподаване! 24 юни 2022 | България даде път на Северна Македония! В историческо решение на Народното събрание през днешния ден партиите Продължаваме...
Освен това чехлите са доста комфортни и сигурно бихме ги носили и през горещите уикенди в града, когато обличаме единствено къси панталони от деним и типичен бял топ, с цел да се оправим към пикник в парка или на среща с приятелки. Инфлуенсърите нееднократно обаче са ни показвали и стайлинг хрумвания, в който грубите спортни чехли могат самоуверено да се комбинират и с някоя цветна рокля по тялото, а за какво не и с грациозен необятен панталон и риза. Толкова доста благоприятни условия и то единствено с едни чехли, които можем да извадим отвън познатата им роля.

С поддръжката на

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР