Броени дни след като Джулиана Гани разкри пред последователите си

...
Броени дни след като Джулиана Гани разкри пред последователите си
Коментари Харесай

Джулиана Гани подсказа името на втория си син

Броени дни откакто Джулиана Гани разкри пред почитателите си в Инстаграм коя ще бъде първата писмен знак в името на втората ѝ рожба, тя показа видео, на което е написала три имена с въросителна след всяко едно от тях. 
                             

" Първата писмен знак на бебето ще бъде на майка ми ", разкри тогава огнената моделка, която се чака да роди наследник след няколко седмици. Родителката на русокоската пък се споделя Екатерина, а на галено я назовават Катя.

Трите имена, изписани върху клипчето, са Калоян, Крис и Константин, от което разбираме, че мама Джулиана е заложила на галеното име на майка си и предизвика почитателите си да познаят по какъв начин ще се споделя бебето, ориентирайки се по трите жокера.

" Нашата приказка продължава. Показваме ви специфични моменти от нашия Baby Shower, на който издадохме, че нашето момче ще носи име с буквата К. Любопитно ми е какви са вашите догатки. Жокерът е, че името измисли.... Давид. Както повелява традицията, получихме доста благи пожелания и дарове, които също ще ви покажем... ", гласи част от поста на силиконката към видеото.

Джулиана Гани към този момент има едно момче, което е плод на любовта ѝ с към този момент някогашния ѝ брачен партньор - фитнесинструктора и предприемач Илиан Найденов, с който към този момент е разграничена. Детето се споделя Давид и първата писмен знак в името му е тази на майка му - Джулиана. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР