Броени дни преди началото на международното изложение в Париж през следващата седмица,

...
Броени дни преди началото на
международното изложение в Париж през
следващата седмица,
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: Honda представя …

Броени дни преди началото на международното ревю в Париж през следващата седмица, Honda разкри допълнителни детайлности относно експонатите, които ще показа на салона.

Основният акцен на щанда на Honda на международния конгрес ще бъде премиерата на първото в историята на марката хибридно SUV, предопределено за европейския пазар. От марката анонсират, че новото CR-V Hybrid, във версия с предно задвижване, ще бъде в положение да измине 100 километра с 5.3 литра в смесен цикъл на ръководство, до момента в който на версията с четири задвижващи колела ще се нуждае от 5.5 литра.

CR-V Hybrid, поръчки за закупуването на който в Европа ще стартират да се одобряват през следващия месец, а първите доставки ще бъдат осъществени при започване на 2019 година, е оборудван с Honda Hybrid Performance система, която употребява образован i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive) модул за ръководство на режимите на работа на хибридната система. Самата тя е формирана от двулитров i-VTEC бензинов мотор, мощен електромотор, литиево-йонен батериен модул и безстепенна предавателна кутия. Общата оптималната мощ на системата е 184 конски сили, а оптималният въртящ момент доближава 315 Нм.

В взаимозависимост от придвижването и изискванията от страна на лидера, интелигентната система за ръководство на хибридната задвижваща система на работи в три режима- напълно електрически EV Drive, хибриден Hybrid Drive и Engine Drive, като превключва сред тях за постигането на оптимална горивна изгодност.

С освежен екстериорен и интериорен дизайн, както и редица нови технологии, европейска премиера на щанда на Honda на салона в Париж ще направи обновената версия на HR-V, а на щанда на марката ще бъдат показани неповторима ArtCar Manga версия на Civic Type R, болид Scuderia Toro Rosso STR13 и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР