Броени дни остават до старта на емблематичното телевизионно шоу Сделка

...
Броени дни остават до старта на емблематичното телевизионно шоу Сделка
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов посреща новите участници в „Сделка или не“ на 4 септември

Броени дни остават до старта на емблематичното телевизионно шоу „ Сделка или не “, което се завръща в ефира на NOVA на 4 септември от 18:00 ч. с нов водещ и доста изненади. Осем години и 1700 участници по-късно, обичаният български артист Ненчо Балабанов ще посрещне играчите в изцяло актуализирано студио, където ги чакат 24 кутии, криещи суми от 1 ст. до 100 000 лева

„ Играта ми харесва, доста по-различно е от предаванията, които досега съм водил - има напрежение. Зрителите ще ме видят и сериозен , и закачлив . Още от доста дребен усещах в себе си, че това е моята задача - да бъда пред хора, да ги карам да се усмихват и да бъдат по-щастливи, пък в тази ситуация - и по-богати. Какво по-хубаво от това? Заедно с продуцента и с режисьора гледахме предходни излъчвания, както и такива, които се излъчват по целия свят, с цел да усетя духа на шоуто “, показа Ненчо Балабанов непосредствено от студиото на предаването, .
 Ненчо Балабанов NOVA
Водещият разкри още, че в новия сезон на „ Сделка или не “ феновете ще видят един доста по-модерен банкер и смели участници, които постоянно отхвърлят великодушните му предложения. Когато шансът се усмихне на даден състезател и пристигна неговия ред, той би трябвало да отвори шест кутии преди да получи първото предложение от банкера.

„ Сделка или не “ започва излъчването си в българския ефир през 2005 година За 10 сезона в играта присъединяване са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лв., а 7 щастливци печелят огромната премия. Всеки, искащ да се включи в предизвикателство, може да го направи като попълни.
 Ненчо Балабанов NOVA
Още забавна информация за „ Сделка или не “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалната и на „ Сделка или не “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР