Броени дни остават до едни от най-обичаните празници на годината

...
Броени дни остават до едни от най-обичаните празници на годината
Коментари Харесай

Всички си хапваме това по Нова година, а според лекарите е н...

Броени дни остават до едни от най-обичаните празници на годината - Коледа и Нова година. Хората от рано са изготвили празнично меню я главата си и в този момент остава единствено да го подготвят.

Лекарката и медицински съветник на онлайн лабораторията Екатерина Гергесова обаче предизвестява, че има едно ядене, което е извънредно нездравословно, само че доста хора сервират точно него на новогодишната софра.

Тя означи, че измежду многото храни, които могат да ударят черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт, може да се открои безспорният водач. Това ядене е убийствена композиция от няколко нездравословни продукта по едно и също време.

Става въпрос за салатата Оливие или съветската салата. Първо би трябвало да се вземе поради, че тя е цялостна с мазнин, поради от майонезата, а в случай че продуктът е платен от магазина, той е допълнен с разнообразни консерванти. Усвояването на огромно количество от този артикул в салатите ще аргументи големи вреди на черния дроб, който така и така е нападнат от огромните дози празничен алкохол, изясни лекарката.

Освен това в тази салата има варени картофи, т.е. нишесте и въглехидрати, което води до наддаване на тегло.

Всъщност доста хора прибавят не месо, а наденица към тази салата. Тоест, те в вършат още по-вредна, тъй като нишестето, багрилата и ароматите също се прибавят обилно към фабричните салами, написа zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР