Броени часове след драматичната раздяла на Йоана Буковска-Давидова със сериала

...
Броени часове след драматичната раздяла на Йоана Буковска-Давидова със сериала
Коментари Харесай

Йоана Буковска: Дадох на Виолета любов, а тя - признанието на публиката

Броени часове след трагичната разлъка на Йоана Буковска-Давидова със сериала "Откраднат живот ", актрисата влезнала в ролята на спорната и ярка героиня Виолета Захариева, описа в "Здравей, България " какво ѝ е донесъл обликът и какви са били страстите от присъединяване ѝ в хитовата продукцията.

"Благодарна съм на NOVA и Евтим Милошев за тази платформа, в която можем да вършим кино, тъй като там имаме късмет да покажем на какво сме способни като артисти, да разгърнем капацитета си и да накараме българската аудитория да се гордее с наш артикул ", показа Йоана Буковска-Давидова.

"Дадох доста обич на Виолета, а тя ми отвърна с признанието на феновете. Това е първата ми основна героиня на дребния екран от 10 години насам. Чрез нея потвърдих за какво киното е пристрастеност за мен. Виолета демонстрира до каква степен съм стигнала като актриса и се трансформира в нарицателно за днешното ни общество ", описа актрисата за героинята си в най-успешния бългрски медицински сериал.

Само два дни преди огромния край на четвърти сезон, който ще бъде излъчен на 22 декември, почитателите взривиха обществените мрежи с мнения за разтърсващата игра на актрисата, която посвети ролята на своята майка, умряла от онкологично заболяване. Предложения за Оскар и най-високи оценки бяха част от мненията на формалната фейсбук страница на сериала. Силни моменти и съдбовни събития ще бележат живота и на други основни герои в идните епизоди на „ Откраднат живот: Чуждо тяло “. Брак, разлъка и нов живот ще бъдат единствено част от развръзките в МБАЛ „ Св. Кирил “.

Не пропускайте епизодите до края на седмицата и дълго чакания край на четвърти сезон в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР