Бритни Спиърс потвърди, че е в процес на писане на

...
Бритни Спиърс потвърди, че е в процес на писане на
Коментари Харесай

Новите мемоари на Бритни Спиърс казват всичко

Бритни Спиърс удостовери, че е в развой на писане на нова книга със своите допълнени записки, в които този път ще опише всичко. Певицата показа новината в пост в Instagram в понеделник вечер. Тя посочи, че новите записки ще съдържат мъчителни събития от живота й, които тя до момента не е могла да разкрие изцяло.

През ноември 2021 година арбитър приключи законното настойничество на бащата на Бритни Спиърс, с което той контролираше доста аспекти от живота на певицата. И това продължи повече от 10 година

Спиърс беше сложена в обстановка, в която не можеше да взима независими решения за себе си, в това число за парите, децата, дейностите си, покупките си. До това правосъдно решение се стигна след 2008 г, когато поп иконата на 90-те беше в тежка рецесия на психологичното здраве. Противоречивата присъда даде власт на Джейми Спиърс, като му разреши да управлява въпроси за кариерата и персоналния живот на щерка му. В това число дали и по кое време Бритни Спиърс да посещава синовете си, които към този момент са младежи, и дали може да се омъжи наново.

Бритни не разкри по кое време се чака новата й книга да излезе от щемпел, само че през февруари издателската къща Page Six заяви, че е постигнала договорка за $15 млн. $ за новите записки на певицата. В тях обаче би трябвало да се опишат всички неописани до момента моменти от живота, кариерата и връзката със фамилията й по време и след попечителството.

Спиърс показа, че процесът на писане на книгата е бил лечебен, макар че е било мъчно да се върне към минали събития. Звездата обаче се нахвърли и против майка си и сестра си, които упрекна, че са си разрешили да издадат свои книги, до момента в който певицата не е имала право да изпие и едно кафе в колата си - откъс от нейни реплики.

Бритни съди сестра си, откакто Джейми Лин се появи в тв шоуто Good Morning America, с цел да разпространява книгата си - Things I Should Have Said. Тя разказва личната си житейска история, в това число съвсем съдбовния случай на дребната й щерка през 2017 година, връзката й с Бритни и ролята, която изигра в спорното настойничество на Джейми Спиърс. 

 
Още за Бритни, вижте тук:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР