Британците на Острова са заинтригувани от новината, която медиите съобщиха. 

...
Британците на Острова са заинтригувани от новината, която медиите съобщиха. 
Коментари Харесай

Животът в монархията продължава: Принцеса Юджини е бременна с второ! (Вижте я с наедряло коремче – Снимки)

Британците на Острова са заинтригувани от новината, която медиите оповестиха.  По-точно, че най-малката от внучките на умрялата кралица  е бременна с второ. Бъдещето отроче на принцеса Юджини ще бъде по-малък брат или сестра на принц Август. Това заяви изданието New idea.

Първите клюки, че Юджини е в внимателно състояние се появиха още преди към месец. Тогава принцесата и брачният партньор й Джак Бруксбанк  посетиха  заедно извънредния клуб Maisson Estelle, ситуиран в Мейфеър, в един от централните лондонски квартали.

Принцесата дойде там с карирано палто с особена кройка, с висока талия, каквато единствено бременните носят. Въпреки необятните облекла, които криеха фигурата й, на присъстващите им направи усещане, че внучката на кралицата, която постоянно следи фигурата си се е окръглила осезаемо,най-вече  в коремната област.

Освен това принцесата през цялата вечер несъзнателно прикриваше стомаха си с ръка. А това е жест, който е присъщ за всички бъдещи майки.

В момента Юджини е на 10-то място по заместничество на короната. Тя се омъжи за Бруксбанк през 2018 г на сантиментална женитба в замъка Уиндзор, А първородния наследник на двойката се роди  през февруари преди 1 година.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР