Британското военно разузнаване в поредния си сутрешен доклад пише, че

...
Британското военно разузнаване в поредния си сутрешен доклад пише, че
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Командирите от Вагнер се крият в окопите

Британското военно разузнаване в следващия си утринен отчет написа, че съгласно негови данни през последните месеци частната военна компания (ЧВК) " Вагнер ", в хода на дългата си атака против Бахмут, е създала тактичност, при която командирите водят неприятно подготвени бойци, вербувани в затвори, от своите окопи, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Британците пишат, че на бойците се дава смарт телефон или таблет с посока на офанзивата, наложена върху сателитна карта, след което те се изпращат да нападат, постоянно без поддръжката на бронирани машини, а командирите, започвайки от равнище взвод, седят в окопите по време на офанзивата и употребяват дронове, с цел да са сигурни, че бойците не се отклоняват от заложения курс. Тези, които се отклоняват, са застрашени от екзекуция.

" Тази брутална тактичност на Вагнер има за цел да резервира дефицитните управителни фрагменти, опитни командири и бронирани транспортни средства за сметка на по-малко скъпите вербувани пандизчии, които се считат " разходен материал ", декларират от английското разузнаване.

Припомняме, че Центърът за национална опозиция (ЦНС) към Силите за специфични интервенции на украинските въоръжени сили.

Руските окупатори в Украйна хвърлят десетки хиляди свои наемници от частната военна компания " Вагнер ", които са били наети от пандизите, в офанзива като пушечно месо, обявиха оттова .

" Окупаторите са набрали общо 23 000 пандизчии, които се употребяват като пушечно месо в офанзивите. Причината е, че гибелта им н е намира отзив в съветското общество и по тази причина руснаците не мислят за загубите си ", се споделя в обявата.
 Затворник от
Затворник от " Вагнер " е стрелецът-дезертьор в Новошахтинск

Той е хванат в празна постройка край града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР