Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай. Министрите трябва

...
Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай. Министрите трябва
Коментари Харесай

Британското правителство разработва мерки срещу Русия и Китай

Британското държавно управление създава ограничения против Русия и Китай. Министрите би трябвало да стартират филтриране на публичния живот и да спре прилива на " червени пари " от Русия и Китай, които се въртят през Народното събрание, както и за лобирането и Лондонското Сити, оповестява " Таймс ".

В двупосочна офанзива върху това, което някои назовават " Новата студена война ", държавното управление поддържа смяната в разпоредбите на Камарата на лордовете, с цел да принуди сътрудниците да заявяват цялостния размер на техните съветски и китайски бизнес ползи.

Министрите също по този начин имат намерение да вкарат закон за шпионажа, с цел да се отстранен непознати шпиони, работещи за банки и други компании във Англия.

Създадено е законодателство, което улеснява извеждането на непознати разследващи чиновници от страната, даже и в случай че те са тук с законни визи.

Законодателството към този момент е направено, с цел да се улесни процесът на експулсиране на непознати разузнавачи от страната, даже в случай че те са законно в Обединеното кралство, оповестява ТАСС.

Източници на вестници в региона на сигурността демонстрират, че в Обединеното кралство работят повече чиновници от задграничното разузнаване, в сравнение с в разгара на Студената война.

Сред идните ограничения са и проекти за експулсиране на чиновници на китайската корпорация Huawei, които вземат участие в основаването на английската мобилна връзка от пето потомство - 5G, в случай че се окаже, че работят за Китай.

Бен Уолъс, заместник-началник на английското вътрешно министерство на сигурността, в изявление за The Sunday Times, показва мнението, че смяната на парламентарните правила ще обезпечи " бистрота на политическата система ", която оказва помощ за отбрана на английската народна власт от " хибридни офанзиви " на враждебни страни.

Така той разяснява следствие, което сподели, че седем членове на Камарата на лордовете са разпознати с бизнес връзки с Русия, а някои вършат обществени изказвания в поддръжка на Москва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР