Британското правителство отмени почти всички ограничения, въведени с цел борба

...
Британското правителство отмени почти всички ограничения, въведени с цел борба
Коментари Харесай

Британското правителство отмени маските и здравните паспорти в Англия

Британското държавно управление анулира съвсем всички ограничавания, въведени за битка с ковид

Британското държавно управление анулира маските и здравните паспорти в Англия, откакто към този момент анулира съвсем всички ограничавания, въведени за битка с ковид, съобщи Франс прес.

Преди седмица Англия анулира рекомендациите за отдалечена работа. Сега държавното управление се отхвърля и от останалите ограничавания, които бяха едни от най-леките в Европа, въведени през декември за битка с повишаването на броя на случаите на Омикрон - наложително носене на маски на публични места и показване на здравни паспорти за наличие тук-там, където се събират доста хора.

Освен това държавното управление разгласи през днешния ден, че намиращите се в домове за възрастни хора - 86,5 на 100 от които са получили бустерните си дози - ще могат от понеделник да посрещат безграничен брой гости. Ако дадат позитивен тест за ковид, те ще би трябвало да се изолират за по-кратък период.

Кметът на Лондон Садик Хан обаче разгласи, че маските остават наложителни в публичния превоз в столицата. Някои вериги супермаркети като "Уейтроуз " и "Морисънс " също ги изискват от клиентите си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР