Британското министерство на отбраната съобщи, позовавайки се на разузнаването, че

...
Британското министерство на отбраната съобщи, позовавайки се на разузнаването, че
Коментари Харесай

Лондон: Русия използва 60-годишни танкове, за да покрива загуби на бойното поле

Британското министерство на защитата заяви, базирайки се на разузнаването, че Русия употребява 60-годишни танкове, с цел да покрива загубите на бойното поле в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9713
В последната си сводка за войната в Украйна министерството на защитата показва, че съветската войска продължава да попълня загубите си на бронирана техника като разполага в театъра на бойните дейности танкове Т-62, които са създадени преди 60 години.

" От лятото на 2022 година към 800 танка Т-62 са били изкарани от складовете като някои са получили осъвременени системи за наблюдаване, които евентуално ще подобрят успеваемостта им през нощта ", се споделя в сводката и се добавя: " Въпреки това тези ретро танкове ще бъдат доста уязвими на бойното поле не на последно място поради неналичието на подобаваща реактивна бронезащита на този вид модели ".

Очакванията са танковете Т-62 да оперират дружно с най-модерния вид от последващо потомство Т-14 " Армата ", произвеждане 2021 година.

Междувременно английският министър на защитата Бен Уолъс заяви, че Англия и Германия ще вземат участие за първи път в взаимни въздушни интервенции над Естония, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР