Преди няколко дни фолкдивата Галена Истинското име на Галена е

...
Преди няколко дни фолкдивата Галена Истинското име на Галена е
Коментари Харесай

Галена преподава на живо сексуални уроци

Преди няколко дни фолкдивата Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и преподаде първия си сеанс с новоизпечен брачен партньор и му преподаде значим урок. Тя му изнесе лекция на тематика фамилно благополучие, на която умело му изясни на какво се крепи щастието у дома.

Това се случи в заведение пред екзалтирана група от нейни почитатели. Тя си избра юноша, на който зададе първия си психолого-сексуален въпрос: " Формулата за сполучлив брак знаеш ли каква е? "

След което добави, че тя в действителност няма опит в сватбите, макар че 17 години била живеела с мъж и можела да дава препоръки.

„ Научила съм го, каквото кажа у дома, да споделя " Да "! “, изфука се Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и под аплодисментите на подпийналите сватбари.

" Всеки път се съгласявай с това, което Ивелина желае, и няма да имаш никакъв проблем! Всичко ще е без спънки у дома " - продължи Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и със препоръките.

След едноминутния психолого-сексуален сеанс Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и хвана още веднъж микрофона и продължи купона. А дали в бъдеще ще смени специалността - никой не може да допусна.

Явно певицата върви по стъпките на Наталия Кобилкина, разяснява woman.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР