ОвенВероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате

...
ОвенВероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 5 май: Скорпиони, избягвайте да рискувате днес

Овен

Вероятно ще срещнете нови и необикновени хора и ще имате повече привличане към близкото ви обграждане. Възможно е във вашия живот да се появи нова обич. При това е огромна вероятността този човек да се окаже някой от вашите остарели познати. Ще сте засипани от куп проблеми и непознати неточности, поради които би трябвало да проведете голям брой диалози. Запазете успокоение и действайте по този начин, все едно, че от това зависи бъдещето ви.

Телец

Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а различията могат да бъдат позволени с относителна лекост. Романтичното премеждие, което вие толкоз доста желаете, най-вероятно ще стане действителност. Днес, може да преминете през някакво тестване и сериозен проблем, а това от своя страна ще ви направи по-силни и доста повече ще се замисляте при извършване на покупки.

Близнаци

В случай, че мечтаете да постигнете естетика както в персоналния живот, звездите през този ден ще бъдат извънредно благосклонни към вас. Ако не сте склонни да жертвате част от своите упоритости, тогава ще настъпят земетресения в фамилните връзки. Очертава се релативно добър ден за финансите ви. Въпреки позитивният ви баланс, харчете малко и спестете пари за по-голяма сигурност и успокоение.

Рак

Има възможност да се насладите на положителни моменти през днешния ден, защото провокациите и напреженията във връзката ви евентуално ще избледняват. Това е денят, през който ще се покачат равнищата на вашата убеденост. Трупането на пари единствено по себе си през днешния ден може да ви се стори много скучно занятие през този ден. Обърнете внимание на персоналните си потребности и ползи.

Лъв

Вероятно ще се почувствате обичащи и привързани. Така че денят е подобаващ да се отпуснете и да се насладите на качествено време с другари, обичани и семейство. Избягвайте да заемате пари през този ден, защото има доста мъчно ще ви бъдат възобновени. Даването в заем, даже за къс интервал от време, не би било уместно да се дава.

Дева

Ако сте в интимна връзка, това което би трябвало да извършите е да изразите възприятията си по-ясно от всеки път. Ако възнамерявате да срещнете нова обич ще се наложи да внимавате - да не задоволявате само вашите критерии. Парите ще играят значима роля през днешния ден за всичко, с което се заемете. Промените в дома ви, които сте замислили ще ви костват много средства и спомагателна работа.

Везни

Този ден може да се окаже насилствената повратна точка, през която ще се чувствате притиснати и натоварени в персонален аспект. Има възможност да се изолирате или обезсърчите с някои неща в фамилен проект. През този ден, би трябвало да бъдете доста деликатни при покупките, изключително към електроуреди и всевъзможен тип сходна техника. Може  елементарно да попаднете в клопките на търговски шарлатани.

Скорпион

Избягвайте да рискувате през днешния ден, с цел да имате опцията да отбраните себе си и околните си. Натрупването на нервно напрежение може да докара до непредвидимо държание, комплициране и неточности. Взаимното съгласие сред вас и околните ви хора може да се утежни. Вероятно ще бъдете склонни да интерпретирате думите и държанието им, и това може да докара до комплициране.

Стрелец

Не разчитайте на думите на близки и другари, бъдете деликатни по отношение на личните си слова и каузи. Денят ще ви сервира непредвидени вести и инцидентни срещи, които евентуално ще разстроят душевният ви мир. Вероятно грижите ви ще са свързани най-вече със фамилията и то с по-възрастните. Някой от тях може да има здравословен проблем и ще се наложи да се намесите. Бъдете деликатни по време на шофиране.

Козирог

Добрите вести са, че този ден ще ви донесе обич, добрина, любов, дарове и похвали. Вътрешният мир и хармоничните взаимоотношения ще бъдат на напред във времето. Следете деликатно финансите си и се уверете, че не прекалявате с фантазиите си. Обърнете повече внимание на спестяванията си и приведете в ред своите сметки.

Водолей

Насочете своята неотложност към любовната пристрастеност, триумфите в спорта, бизнеса и прочие. Денят ще бъде много противоречив и може да разпали най-мрачните ви стремежи или да ви даде устойчивост и самообладание. Опитайте да купувате единствено неща, които са ви по джоба, с цел да не се постанова да отваряте запасите. Следвайте личните си правила и правила, с цел да не се стига до заеми и заеми.

Риби

Изглежда ще се усили темпото ви на живот като цяло през този ден. Отделете спомагателното време, с цел да имате цялостна изясненост и не бързайте да вземате значими решения касаещи фамилните връзки.  По опция избягвайте закупуването на нова електроника. Ако можете отложете вземането на нов смарт телефон, преносим компютър или таблет за идващите дни. Просто техниката по това време става прекомерно сензитивна.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР