Британският премиер Тереза Мей изглеждаше унила, с тъмни кръгове под

...
Британският премиер Тереза Мей изглеждаше унила, с тъмни кръгове под
Коментари Харесай

Унилата Тереза Мей загуби съня си, обяви Юнкер

Британският министър председател Тереза Мей изглеждаше " унила ", с тъмни кръгове под очите си . Това е декларирал ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер пред свои сътрудници, откакто вечеря с Мей през предходната седмица, написа немският в. " Франкфуртер алгемайне цайтунг ".

 Ключова среща Мей-Юнкер за излизане от безизходицата в договарянията за Брекзит
Ключова среща Мей-Юнкер за излизане от безизходицата в договарянията за Брекзит

По-късно тази седмица пък ще се организира и среща на върха на Европейски Съюз

В материала на изданието се отбелязва, че Юнкер счита, че Тереза Мей е " белязана " от борбите по отношение на Брекзит със личните си министри консерватори, до момента в който тя помоли Европейския съюз за помощ, с цел да има повече пространство за маневри вкъщи.

Изтъква се, че Мей, която вечеря в Брюксел с ръководителя на Европейската комисия предишния понеделник преди срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел в четвъртък и петък, изглеждала в очите на Юнкер " разтревожена, унила и обезсърчена ", " жена, която не се доверява на съвсем никой , само че също по този начин не е подготвена да се освободи от тези хора, с цел да се освободи ".

Както по-късно направи по време на вечерята в четвъртък с сътрудниците си от Европейски Съюз, Мей изиска помощ за превъзмогване на раздялите във Англия.

" Тя уточни, че у дома другари и врагове се пробват да я смъкват от власт ", показва изданието и добавя: " Мей съобщи, че няма място за маневриране. Европейците би трябвало да го създадат за нея . "

" Лицето и външният тип на Мей говореха доста , сподели по-късно Юнкер на сътрудниците си ", прибавя " Франкфуртер алгемайне цайтунг ". " Тя има дълбоки тъмни кръгове под очите си. Тя наподобява като човек, който не може да спи ", изтъкнал шефът на Европейска комисия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР