Британският посланик Ема Хопкинс замина на работно посещение в Пловдив.

...
Британският посланик Ема Хопкинс замина на работно посещение в Пловдив.
Коментари Харесай

Ема Хопкинс отива в Пловдив, за да разясни Брекзит

Британският дипломат Ема Хопкинс отпътува на работно посещаване в Пловдив. Там тя ще се срещне с представители на бизнеса, оповестиха от посолството.

Целта е да се създадат серия от срещи, свързани с Брекзит. На бизнеса ще бъдат разяснени измененията, които ще настъпят след излизането на Англия от Европейския съюз. Освен Ема Хопкинс, в Пловдив ще има и представители на политическия, комерсиалния, консулския и културния отдел на посолството. Срещата е и на фона на отбелязването на 140 години от основаването на дипломатическите връзки сред България и Англия.

Адвокат ще разяснава правата на жителите след Брекзит
Ще бъдат показани също сполучливо осъществени планове във Англия. Предвиден е и диалог със студенти в Медицинския университет, отбелязва БНР.



Англия би трябвало да излезе от Съюза този януари. Официалната дата е 31 януари. А тези дни се появи вест, че Лондон се приготвя за празнично отбелязване на това събитие. Сагата с Брекзит продължи повече от две години. Пръв за излизане от съюза заприказва някогашният министър председател Дейвид Камерън. Брекзит пък "изяде " главата на неговия правоприемник Тереза Мей. Брекзит беше финализиран при Борис Джонсън, който от началото остана корав последовател на напускането на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР