Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман ще заяви днес

...
Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман ще заяви днес
Коментари Харесай

Сюела Брейвърман: Правителството трябва да намали имиграцията преди следващите избори

Британският министър на вътрешните работи Сюела Брейвърман ще съобщи през днешния ден в тирада, че държавното управление би трябвало да понижи имиграцията преди идващите общи избори, тъй като Англия е станала прекомерно " подвластна " от задгранична работна ръка.

Вестник " Таймс ", който твърди, че разполага с текст от речта на Брейвърман, твърди, че в не тя ще каже, че " няма основателна причина " английските служащи да не могат да бъдат подготвени да запълват дефицита от водачи на камиони и касапи, да вземем за пример. Тя ще предизвести, че Англия рискува " да не помни по какъв начин да прави нещата за себе си ", а британците по какъв начин да работят, в случай че чистата годишна миграция остане на стотици хиляди.

Брейвърман желае да отвърне на критиците си, като упорства, че " не е ксенофобско да се каже, че всеобщата и бърза миграция е неустойчива " заради натиска, който оказва върху предлагането на жилища, публичните услуги и връзките сред общностите.

Очаква се вътрешният министър да каже още, че би трябвало да се направи повече за възстановяване на интеграцията, като мигрантите, на които е позволено да се открият в Обединеното кралство, би трябвало да изиграят своята роля, като приказват британски и одобряват английските полезности.

Сюела Брейвърман ще бъде водеща на Националната конференция за консерватизъм, която ще взе участие нова група в границите на Консервативната партия, която застава твърдо зад някогашния министър председател Борис Джонсън. Конференцията е проведена от десен американски мозъчен концерн за разискване на бъдещето на партията на торите. Събитието ще бъде ново предизвикателство за водачеството на премиера Риши Сунак след пагубните резултата за партията на локалните избори, разяснява " Таймс ".

Моментът на мненията на Брейвърман е деликатно селекциониран преди да излязат формалните данни с предстоящ рекорден връх на чистата миграция, тъй като съгласно специалисти на Центъра за политически проучвания тя сигурно ще надвиши 650 000 за изтеклата година./БНР
Тази публикация ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР