Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли във вторник представи

...
Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли във вторник представи
Коментари Харесай

Лондон чу ООН за бежанците, но праща нелегалните в Руанда

Британският министър на вътрешните работи Джеймс Клевърли във вторник показа на мигранти с Руанда като " ново и изобретателно " възпиращо средство за остарял и възходящ проблем, оповестява АП.

В същото време, той увери, че приема съществено рецензиите от страна на Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците, че нарушава интернационалното право.

Клевърли посети Италия часове, откакто Народното събрание на Обединеното кралство утвърди депортирането в Руанда на влизащи незаконно във Англия.

Сделката, при която Англия ще заплати на Руанда, има за цел да възпре хората да пресичат Ламанша от Франция. Подобно е в някои съществени аспекти на спорния пакт на Италия за възлагане на обработката на търсещите леговище на

Правозащитни организации обявиха, че и двете покупко-продажби, изковани от консервативни държавни управления на фона на антимигрантските настроения измежду гласоподавателите, нарушават правата на мигрантите, които са заложени в интернационалните конвенции за бежанците.
 Организация на обединените нации увещава Англия да не праща мигранти в Руанда
Организация на обединените нации увещава Англия да не праща мигранти в Руанда

Този ход ще има нездравословно влияние върху човешките права и отбраната на бежанците

Във вторник Върховният комисар на Организация на обединените нации за бежанците съобщи, че договорката сред Обединеното кралство и Руанда е " несъвместима с интернационалното право на бежанжите ", защото употребява модел за леговище, " който е срещу световната взаимност и откритата интернационална система за отбрана на бежанците ".

Умело отбрани договорката като нужен отговор на проблем, който е надраснал интернационалния институционален метод за обработка на мигранти. Той сподели, че Англия няма да толерира каналджии на хора да дефинират кой ще дойде на английска земя.

" Масовата миграция и трафик на хора се промени и мисля, че това изисква от нас непрестанно да бъдем новаторски ", сподели той на среща в Institute of International Affairs, основан в Рим мозъчен концерн.

Той сподели, че приема съществено рецензиите, само че  Великобритания е страна, която съблюдава закона.
 Организация на обединените нации прикани Англия да не изпраща мигранти в Руанда
Организация на обединените нации прикани Англия да не изпраща мигранти в Руанда

Лондон разчита тази политика да обезкуражи незаконните мигранти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР