Британският луксозен търговец Fortnum & Mason ще открие магазин и

...
Британският луксозен търговец Fortnum & Mason ще открие магазин и
Коментари Харесай

Верига магазини на Бъкингамския дворец отваря първи обект в чужбина

Британският първокласен търговец Fortnum & Mason ще открие магазин и ресторант в Хонг Конг през септември, заяви CNBC.

За първи път в своята вековна история веригата, осигуряваща чая и сладките на Бъкингамския замък ще отвори собствен обект отвън границите на Обединеното кралство. Fortnum & Mason е учреден в Пикадили в Лондон през 1707 година

Новият магазин ще бъде на стойност 2,6 милиарда $. В обекта ще се продават обичайни английски артикули - чай, шампанско, биcĸвити, ръчно направени шоколади и други

Решението през септември в Хонконг да ce появи първият магазин и ресторант на веригата идва на фона на възходящото интернационално търсене на продуктите на Fortnum's. Отварянето на обекта има за цел да добави съществуващите партньорства за търговия на дребно в Азия.

„ На базата на нашия 47-годишен търговски опит в Япония, Южна Корея и Хонг Конг, последното ни агресия в Азия е значима последваща стъпка за нас, защото разширяваме обсега си по целия свят “, съобщи Кейт Хобхаус, ръководител на Fortnum & Mason.

Магазинът в Хонг Конг ще бъде с повърхност от 7000 кв. фута, където ще се продават най-популярните артикули на Fortnum's. Ресторантът на марката ще бъде ситуиран на горния етаж над комерсиалното помещение с аспект към пристанището.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР