Британският крал Чарлз Трети е бил диагностициран с форма на

...
Британският крал Чарлз Трети е бил диагностициран с форма на
Коментари Харесай

Британският крал е диагностициран с рак, съобщи Бъкингамският дворец

Британският крал Чарлз Трети е бил диагностициран с форма на рак и ще отсрочи обществените си прояви, заяви през днешния ден в изказване Бъкингамският замък. 

Седемдесет и пет годишният английски монарх прекара три денонощия в болница предишния месец, откакто претърпя здравна намеса поради увеличена простата, при което медиците са открили и различен сериозен здравословен проблем. Бъкингамският замък уточни, че проучванията са разкрили форма на рак. 

" По време на неотдавнашната интервенция на краля в болница за доброкачествена хипертрофия на простатата беше открит различен проблем " и " последвалите проби откриха форма на рак ", оповестиха от двореца. Не се афишират детайлности за типа на онкологичното заболяване на арлз Трети, само че източник от кралския двор заяви, че не става въпрос за рак на простатата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily)

" Нямам подозрения, че той ще се излекува доста бързо и зная, че цялата страна ще му пожелае излекуване ", съобщи във връзка болестта на краля английският министър председател Риши Сунак.

Преди няколко седмици някогашната брачна половинка на британския принц Андрю   и херцогиня на Йорк беше диагностицирана с рак на кожата. 64-годишната Сара Фъргюсън се подложи на лекуване за рак на гърдата предходната година.  
 Принцесата на Уелс се завърна вкъщи след сполучлива операция
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР