Британският актьор Даниъл Радклиф очаква първото си дете от дългогодишната

...
Британският актьор Даниъл Радклиф очаква първото си дете от дългогодишната
Коментари Харесай

Даниъл Радклиф в очакване на първо бебе

Британският артист Даниъл Радклиф чака първото си дете от дългогодишната си партньорка Ерин Дарк. Това заяви самия артист в своя Инстаграм профил по интересен начин - с папарашки фотоси. 

33-годишният Радклиф, който изигра основния воин Хари Потър във филмовата поредност по бестселъра на Дж. К. Роулинг, и 38-годишната американска актриса Дарк се готвят да станат родители за първи път. Съобщава се, че двойката се е срещнала на снимачната площадка на кино лентата от 2013 година „ Убий обичаните си “. Радклиф, чиито други кино функции включват хоръра „ Жената в черно “ от 2012 година и комедията „ Швейцарско войниче “ от 2016 година, разделя времето си с Дарк сред Англия и Съединени американски щати.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Родената в Мичиган Дарк е най-известна с ролята си в сериала „ Доброто момиче се бунтува “ от 2015 година, а неотдавна се появи в сериала „ Прекрасната госпожа Мейзъл “.

Преди малко повече от месец пък излезе новината, че американското кино студио " Уорнър брадърс " обмисля възможното снимане на нов филм за Хари Потър.

Според таблоида продуцентите се интересуват от акомодация на пиесата " Хари Потър и прокълнатото дете ", която от 2016 година се играе в Лондон. Студиото планираше да предложения за присъединяване в продукцията артиста Даниел Радклиф, както и изпълнителите на функциите на Рон и Хърмаяни - Рупърт Гринт и Ема Уотсън, макар че до момента в който това се случи, има " още доста време ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР