Британските здравни регулатори потвърдиха общо 30 случая на образуване на

...
Британските здравни регулатори потвърдиха общо 30 случая на образуване на
Коментари Харесай

И на Острова тромбози с ваксината на АстраЗенека

Британските здравни регулатори потвърдиха общо 30 случая на формиране на кръвни съсиреци след слагането на имунизацията AstraZeneca / Oxford COVID-19, разкри АП.

От всички случаи в 22 отчета се загатва мозъчна венозна синусова тромбоза, зародила, до момента в който останалите са свързани с ниски кръвни тромбоцити.

Докато Регулаторната организация по медикаментите и здравните артикули в страната до момента не е разкрила случаи след използването на пробив Pfizer / BioNTech, здравните чиновници настояха, че до момента изгодите от имунизацията надвишават рисковете .
 Британският регулатор: Няма доказателства имунизацията на AstraZeneca да води до тромбоза
Британският регулатор: Няма доказателства имунизацията на AstraZeneca да води до тромбоза

Британският регулатор разяснява, че изгодите от имунизацията са повече от рисковете

Междувременно стана известно, че има след имунизиране с AstraZeneca. Германски учени са разкрили повода и към този момент знаят по какъв начин да лекуват пациентите с такива недоволства. Напътствията са били изпратени на всички немски клиники, прецизира " Дойче веле ".

Резултатът е категоричен: явно имунизацията може в обособени случаи да задейства избран предпазен механизъм в човешкото тяло. Този имунен отговор пък на собствен ред задейства тромбоцитите, което е напълно естествена защитна реакция - да вземем за пример при кръвотечение в резултат на пострадване, когато кръвта би трябвало да се съсири, с цел да сe затвори раната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР