Британските министри на здравеопазването и на финансите подадоха днес оставки,

...
Британските министри на здравеопазването и на финансите подадоха днес оставки,
Коментари Харесай

Двама министри от кабинета на Борис Джонсън хвърлиха оставки


Британските министри на опазването на здравето и на финансите подадоха през днешния ден оставки, заяви Българска телеграфна агенция.

Това евентуално е финалният удар за премиера Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, който се опита да се извини за най-новия скандал, обвързван с неуместно полово държание, в който се оказа забъркан един от министрите му.

Министърът на опазването на здравето Саджид Джавид разгласи оставката си, заявявайки, че " не може повече да продължава (да заема поста) с чиста съвест ". Малко по-късно и финансовият министър Риши Сунак разгласи, че се отдръпва от държавното управление.

Това стана в миг, когато Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е се извини, че е позволил неточност и не е схванал, че някогашният заместител отговорник по партийната дисциплинираност на консерваторите в Народното събрание Крис Пинчър не е подобаващ за този пост. Пинчър е упрекнат в непочтено полово държание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР