Британски военни изследователи са установили, че продукт, който се съдържа

...
Британски военни изследователи са установили, че продукт, който се съдържа
Коментари Харесай

Спрей против комари предпазва от коронавирус?

Британски военни откриватели са открили, че артикул, който се съдържа в репелент против инсекти, може да убива COVID-19. Това излиза наяве от изследване, извършено от Британската военна лаборатория, представено от Sky News.  
Според учените съставният елемент цитриодиол може да обезпечи известна отбрана против. Това мнение се споделя и от компанията-производител. Директорът на компанията Жаклин Уотсън разгласи още през април, че желае държавното управление да подкрепи изследване по отношение на опциите на веществото да защищава от COVID-19.
 Сухият въздух спомага за разпространяването на ковид, считат учени Сухият въздух спомага за разпространяването на ковид, считат учени
Сухите пространства и климатизираните закрити пространства покачват риска от заразяване с ковид. До този извод стигнаха индийски и...
Все отново учени предизвестяват, че спреят срещу комари самичък по себе си не е задоволителна отбрана от ковид, само че може да се употребява като " спомагателен пласт за предотвратяване ". Цитриодиолът се употребява от военните в композиция с защитни маски и прецизна хигиена на ръцете, с цел да бъде сполучлив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР