Британската премиерка Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза

...
Британската премиерка Тереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза
Коментари Харесай

Идентифицираха заподозрян за нападението в метрото в Лондон

Британската премиерка Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила осъди подлия атентат в лондонското метро, като акцентира, че той е можел да аргументи огромни вреди, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА и Агенция Франс Прес.

Взривното устройство, сложено на станция "Парсънс Грийн ", е имало за цел да провокира големи вреди, акцентира Мей в послание по малкия екран след изключително съвещание на спешния комитет на английското държавно управление. Британската премиерка порица изказването на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, който съобщи в Туитър, че причинителите на атентата са били известни на полицията. Тя акцентира, че в никакъв случай не е потребно да се спекулира по настоящо следствие.

Британските сили за сигурност са разпознали обвинен за нападението в Лондон, съобщи Ройтерс, като цитира телевизия "Скай нюз ". "Източници от силите за сигурност споделят, че са разпознали обвинен, забъркан в бомбения атентат, благодарение на запис от охранителна камера ", съобщи в Туитър Марк Уайт, сътрудник на малкия екран.

След атентата равнището на терористична опасност във Англия остава "сериозно ", което значи, че има огромна възможност от нахлуване. То не е било нараснало до най-високото степен, "критично ", която значи, че следва нахлуване, съобщи Мей, представена от АП. Тя добави, че решението предстои на преразглеждане.

Нападението е било осъществено благодарение на самоделна бомба, съобщи по-рано шефът на отдела на Скотланд ярд за битка с тероризма Марк Роули. При атентата бяха ранени 22 души. Нито един от тях не е получил съществени пострадвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР