Килиан Мбапе пропусна тренировка за Франция в навечерието на Евро

...
Килиан Мбапе пропусна тренировка за Франция в навечерието на Евро
Коментари Харесай

Килиан Мбапе пропуска тренировка, тъй като Франция е засегната от болест в навечерието на Евро 2024

Килиан Мбапе пропусна подготовка за Франция в навечерието на Евро 2024, защото мениджърът Дидие Дешан се поти поради болест в техния лагер.

Мбапе, който неотдавна приключи хитовия си трансфер в Реал Мадрид, отсъстваше от откритата подготовка на Франция в немския град Падерборн, като шампионатът стартира в петък вечер. 25-годишният капитан се причисли настрана от крилото на Байерн Мюнхен Кингълси Коман, който се разболя единствено пет дни преди Les Blues да стартират акцията си в груповата фаза против Австрия идващия понеделник.

Разбираемо е, че отсъствието на Мбапе е било, с цел да се оправи с работата си след края на клубния сезон с Пари Сен Жермен с травма и игра единствено 15 минути от последния им другарски мач против Канада, изненадващо тъждество 0-0.

Обяснявайки за какво към този момент някогашният амулет на ПСЖ не стартира мача, както предходната седмица при успеха с 3:0 над Люксембург, Дешан сподели: „ Килиан получи удар по време на последния мач в сряда и преди (тренировката ) има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР