Британската полиция извърши арести в централен Лондон по време на

...
Британската полиция извърши арести в централен Лондон по време на
Коментари Харесай

Полицията в Лондон арестува протестиращи срещу ограниченията заради коронавируса

Британската полиция извърши арести в централен Лондон по време на митинги против строгите ограничавания поради в ден, в който беше регистриран нов връх с близо 58 000 хиляди инфектирани.
Около 200-300 души се събраха в лондонския Хайд парк, който е в най-високата четвърта степен на локална карантина, което значи, че повече от двама души не могат да се събират навън. Арестувани са 17 души за нарушение на публичния ред. Групировката, провела митинга, прикани хората " да прекарват времето си тези, които обичат ".
 Началните учебни заведения в Лондон остават затворени Началните учебни заведения в Лондон остават затворени
Британското държавно управление реши да остави затворени всички начални учебни заведения в Лондон за идващите две седмици, в опит да спре разпростран...
В същото време лечебните заведения във Англия бяха предизвестени да се приготвят за същото тестване, на което е подложено сега националното опазване на здравето в Лондон и Югоизточна Англия, тъй като върлуващият там нов вариант на вируса настава в цялата страна.
За последното денонощие бяха регистрирани рекордните 57 725 инфектирани, смъртните случаи са 445.
От началото на пандемията са умряли 74 570 души от вируса. Броят на пациентите с Covid-19 в лечебни заведения надвишава този по време пика на първата вълна на пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР