Британската полиция е стреляла пред украинското посолство в Лондон тази

...
Британската полиция е стреляла пред украинското посолство в Лондон тази
Коментари Харесай

Полиция стреля по нападател, блъснал два пъти колата на украинския посланик в Лондон

Британската полиция е стреляла пред украинското посолство в Лондон тази заран, откакто водач се е врязал съзнателно два пъти в колата на посланика, предадоха информационните организации, базирайки се на известие на дипломатическото посланичество.

Инцидентът е станал към 10 ч. (12 ч. българско време). Кола се е врязала в паркирания пред посолството автомобил на украинския дипломат.

Британската полиция е била известена неотложно и колата на обвинения е била блокирана. Той обаче се е врязал повторно в колата на посланика. Полицаите са били принудени да стрелят по колата на нападателя, който е бил арестуван и отведен в полицейски сектор.

При случая не са потърпевши сътрудници на посолството.

От дипломатическата работа на Украйна описаха случая като " предумишлено " нахлуване против паркираната пред посолството кола на посланика.

" Беше извикана полиция, която се отзова на сигнала съвсем неотложно. Автомобилът на нападателя беше блокиран. Въпреки напъните на полицията той съумя да удари няколко пъти паркираната пред постройката кола на посланика ни. В отговор на неговите дейности полицията беше принудена да открие огън по автомобила на обвинения. Нападателят е арестуван и отведен в полицейското ръководство ", се показва в изказване на посолството на Украйна, представено от Българска национална телевизия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР