Британската музикална суперзвезда Адел обяви, че следващото лято ще има

...
Британската музикална суперзвезда Адел обяви, че следващото лято ще има
Коментари Харесай

Адел обяви първите си концерти от 5 години, сайтът ѝ блокира от фенове

Британската музикална суперзвезда Адел разгласи, че идващото лято ще има два концерта в лондонския Хайд парк. Те ще са първите ѝ присъединяване онлайн след 5 години спиране. След като новината бе публикувана от английските медии уеб сайтът на Адел блокира под напора на искащи да си запазят билети.

Още не е излязъл предстоящият през ноември неин нов албум " 30 ", а сингълът Easy On Me към този момент оглави класациите в Съединени американски щати и Англия предходната седмица. Днес 33-годишната Адел показа в профила си в " Туитър " с въpклицанието Oiii Oiiiiiiiiiiiii, че на 1 и 2 юли 2022 година ще изнесе първите си концерти след 2017 година

Преди 4 години тя анулира последните два разпродадени концерта на " Уембли ", откакто лекари я предизвестиха, че е наранила гласните си струни. През 2011 година тя получи кръвоизлив на гласните струни и се подложи на рискована микрохирургична интервенция. Неотдавна във връзка идния ѝ албум тя показа в първото си от години изявление, че след контузията към този момент доста деликатно сортира участията си онлайн.

Какво сподели в изявление за " Вог " можете да прочетете.

Двата спектакъла следващата година ще са част от фестивала BST Hyde Park (Британско лятно време Хайд парк), в който ще има концерти и на Елтън Джон, " Дюран Дюран " и " Пърл Джем ".

Британски медии оповестиха, че почитатели недоволстват, че повече от 2 часа не съумяват да влязат в уеб страницата на Адел за авансово записване за билети и че е надали не по-лесно да спечелиш от лотарията, в сравнение с да се добереш до билети.

Натискането на бутона за вписване на записването е последвано от настойчиво появяващ се надпис " В момента не е налично, апелирам пробвайте по-късно ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР