Британската актриса Натали Дормър, която стана любимка на зрителите с

...
Британската актриса Натали Дормър, която стана любимка на зрителите с
Коментари Харесай

Звезда от Игра на тронове разкри дълго пазена тайна за беб...

Британската актриса Натали Дормър, която стана фаворитка на феновете с функциите си в " Игрите на глада ", " Игра на тронове " и " Династията на Тюдорите ", разкри, че по време на Covid карантината поради международната пандемия е станала майка за първи път, заяви уеб сайтът на сп. " People ".

" Covid-бебето " на 39-годишната Дормър се е появило на бял свят през януари. Звездата обаче е зарекла приятелите и фамилията си да мълчат, с цел да ѝ обезпечат време да се приспособи към майчинството, преди да оповести значимото събитие.

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята другарка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е " изтощена, само че влюбена ".

Бебето, което е момиченце, е първо за Натали и колегата ѝ Дейвид Оукс, който също е артист, предава Българска телеграфна агенция. Двамата са дружно от 2018 година

" Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш. Може и са прозвучи като факсимиле, само че си представям по какъв начин щерка ми седи в някой бар след 30 години и споделя, че е " Covid-бебе ". Мисля, че ще се нароят много такива деца, тъй като какво друго им остава на хората да вършат под карантина? ", споделя Натали Дормър.

Тя добавя, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, в сравнение с работата на снимачната площадка.

" Повече в никакъв случай няма да се окайвам от дългите снимачни часове, тъй като недоспиването е напълно друго нещо ", споделя Дормър, и прибавя, че не изключва опцията да се завърне на работа, като желанието ѝ е да откри театрална роля, с цел да може да прекарва допустимо най-вече време с щерка си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР