Британската актриса Емили Блънт се извинява за това, че в

...
Британската актриса Емили Блънт се извинява за това, че в
Коментари Харесай

Емили Блънт се извини за обиден коментар от преди 11 години


Британската актриса Емили Блънт се извинява за това, че в неотдавна изплувало от архивите изявление от 2012 година е обидила дебела жена. По време на присъединяване си в английското " Шоуто на Джонатан Рос " Блънт назовава сервитьорка в ресторант Chili's " голяма " . Видеото стана viral в TikTok и почитателите желаеха изказване от холивудската звезда по този мотив.

Въпреки че актрисата Емили Блънт прекъсва кариерата си, с цел да прекарва повече време със фамилията си, несъзнателно се трансформира във фокус на публичното внимание.

През 2012 година Емили Блънт беше посетител в " Шоуто на Джонатан Рос ", с цел да промотира настоящия си тогава филм " Looper " - в който тя взе участие дружно с Джоузеф Гордън-Левит и Брус Уилис. Някои подиуми са снимани в ресторант на веригата за бързо хранене Chili's. По време на изявлението актрисата си спомня за претърпяното при обслужването, като споделя: " Сервитьорката, която ни обслужваше, беше голяма, знаете - мисля, че получава безвъзмездни ястия в Chili's. ”

 
@blind.items Emily Blunt has been accused of fat shaming a waitress #emilybluntfans#popcultureobsessed#popculturenews#emilyblunt#emilybluntfan#popculture#popculturenews♬ original sound - Blind Items
След като клипът се популяризира в интернет, доста почитатели приканиха актрисата да се извини обществено за това изявление в мненията.

" Не се различавам ", споделя тя пред списание People. " Винаги съм се възприемала като човек, който не би си и помислил да разстрои някого. Каквото и да ме е подтикнало да кажа нещо сходно в оня миг, за мен е неразбираемо. Не се различавам ", признава Блънт. " И въпреки всичко това се случи и аз го споделих - и доста скърбя, в случай че съм наранила някого с това. Бях задоволително стара, с цел да знам по-добре ".

Извинението се приема добре в обществените мрежи, само че тя има и бранители.

 
@emilybluntupdates Respuesta a @apdzw please stop h4ting her from a video that its from 2012 #fyp#cgrzf#emilybluntedit#emilybluntupdates#tiktokgoviral#bodyshaming?#foryou#emilyblunt#foryou#tiktokgoviral#viral#jimmykimel#cgrzf @Coach Adam @Erin @TikTok ♬ She's Toothless! - galboss
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР