Британска фирма направи първата бира с добавена виагра. Новата напитка,

...
Британска фирма направи първата бира с добавена виагра. Новата напитка,
Коментари Харесай

Пуснаха бира с виагра

Британска компания направи първата бира с добавена виагра. Новата напитка, която подсигурява на всеки мъж, че ще се оправи с проблемите в спалнята, към този момент се продава.

Трябва да се изпият три бутилки, с цел да се получи концентрацията на едно от хапчетата, които покачват мъжкото либидо. Но и една бутилка прави чудеса.

Бирата се назовава Royal Virility Performance, което се превежда като кралска потентност. Тя е създадена в чест на сватбата на принц Уилям. В състава на бирата влизат спомагателни афродизиаци като специфични типове растения и шоколад.

Върху етикета на бирената бутилка са изписани вдъхновяващи въображението изречения от вида на „ Стани, принц Уили! ” и „ Направете го в стила на огромния Уили ”.

Производителите са изпратили няколко бутилки на принц Уилям за сватбената му нощ. Не е ясно дали принцът въобще е приел този забавен подарък.

 Интимно

Първоначално фирмата-производител пусна на пазара единствено четиридесет бутилки, които бяха продадени на 29 април и приходите от тях са ориентирани към благотворителния център, който е подкрепян от английския принц Уилям.

На купувачите обаче не се разрешавало да купят повече от една бутилка от бирата с виагра, защото напитката обезпечава мощен резултат върху мъжкото тяло.

Тъй като е обезпечен триумфът на новата напитка с добавки, подобряващи общуването с нежния пол, производителите ще започват произвеждане освен в границите на страната, само че и за експорт.

В същото време на пазара излезе нов тип виагра – хапчето не се гълта, а се дъвче като дъвка. Засега тази версия на синьото хапче се продава единствено в Мексико, само че скоро ще е налична и в други страни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР