Bridgestone, най-голямата компания за производство на гуми и каучукови изделия

...
Bridgestone, най-голямата компания за производство на гуми и каучукови изделия
Коментари Харесай

Bridgestone представя глобални решения за мобилност

Bridgestone, най-голямата компания за произвеждане на гуми и каучукови произведения в света, анонсира, че за първи път ще вземе присъединяване в годишното Изложение за потребителска електроника (Consumer Electronics Show - CES), което ще се организира в Лас Вегас сред 7-ми и 10-ти януари 2020 година

Като част от интерактивната си проява, компанията ще насочи вниманието към редица решения за подвижност, които дават опция за самостоятелно бъдеще с акцент върху разширена подвижност, усъвършенствана сигурност и нараснала успеваемост.

"Изложението предлага неповторима опция на Bridgestone да покаже трансформацията на компанията, която ще ѝ разреши да се трансформира във водещ приближен сътрудник при решенията за подвижност ", съобщи Т. Дж. Хигинс, вицепрезидент и основен стратегически шеф на Bridgestone.

"Bridgestone има близо 90-годишна история в използването на технологии и изследвания за създаване на модерни артикули, услуги и решения за постоянно движещия и изменящия се свят. Докато гледаме към бъдещето, ние комбинираме своя опит и експертиза в създаването на гуми с необятна гама от цифрови решения, даващи ни опция да предложим свързани артикули и услуги за безвредна, устойчива подвижност, като по този метод способстваме за развиването на обществото ".

 Bridgestone
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР