Бременността носи много емоции, като радост, вълнение, щастие и тъга,

...
Бременността носи много емоции, като радост, вълнение, щастие и тъга,
Коментари Харесай

Как известните майки са влезли във форма след раждането?

Бременността носи доста страсти, като наслада, неспокойствие, благополучие и горест, както и битка с тежестта след бременността. За звездите е още по-важно да си върнат предходната форма. Лиса Дефазио, диетолог от Лос Анджелис, споделя: " Знаменитостите упражняват настойчиво и отделят доста време за външния си тип, тъй като кариерата им зависи от това ".

Ще ви споделим тайните на звездите за това по какъв начин да влезнали във форма след ражданията. Може техните истории да ви послужат за ентусиазъм:

Дженифър Лопес

Джей Ло постоянно е била една от най-добре изглеждащите звезди. Тя постоянно е имала съвършено тяло, само че несъмнено по време на бременност и тя натрупва мазнини. През първите месеци след раждането, тя е почнала да върви и да прави леки тренировки. По-късно стартира с естествените тренировки, които по никакъв начин не са леки- върви, кара велосипед и плува. Тя споделя, че е значимо да бъдем непрекъснати, тъй като по този метод тялото се приспособява и стартират да се виждат резултати.

Хали Бери

Хали Бери качи 15 кг при бременността с дъщеричката си Нала, само че беше твърдо решена да се върне на аления килим. Нейната загадка е, че е яла доста дребни порции през няколко часа, избягвала е храни, богати на натрий и пържена храна. При нея е значимо поддържането на устойчиво равнище на кръвната захар, защото това е значимо за диабета. Сред обичаните й ястия са домашно приготвена чорба, риба с листни зеленчуци, като кейл и спанак и същоо по този начин кафяв ориз. " Нейната чорба не е просто супа- има доста зеленчуци и бобови, тъй че е хранителна ", споделя нейният треньор.

Алесандра Амброзио

Яденето на доста дребни порции, кафяв ориз вместо бял и доста салата помогнаха на модела на Victoria`s sicret да отслабне. Тя смъкна 20 кг единствено за 3 месеца след раждането. Също по този начин се върна на стилния подиум доста бързо откакто роди.

Марая Кери

Марая Кери смъкна най-малко 30 кг след раждането на близнаците. Тя е качила към 18 кг единствено от задържане на вода по време на бременността. Ако приемем, че качването на тези килограми се дължи на задържането на вода, зашеметяващото намаляване на Марая е освен здравословно, а в реалност допустимо. 1 кг на седмица, 5 кг на месец е безвредно намаляване и можете да го извършите без да гладувате или да упражнявате часове наред.

Джесика Алба

Джесика Алба качи 15 кг с щерка си, Онър. Все отново, с упорити тренировки, Джесика си върна убийствената фигура. Тя е почнала с 20-минутни тренировки за цялото тяло, а по-късно стартира с цялостни тренировки.

Бионсе

Бионсе е майка на 3 деца и има необикновено тяло. Бионсе е от тези дами, които одобряват тялото си след бременността, обичат себе си, само че все пак се грижи за тялото си. Бионсе споделя, че е изгубила огромна част от килограмите, поради кърменето и предизвиква повече дами да го вършат, тъй като е потребно както за майката, по този начин и за бебето.

Рийз Уидърспун

Имаме учредения да имаме вяра, че тя старее наопаки. Рийз има 3 деца и след всяка бременност наподобява необикновено. Тя споделя, че след бременността с третото си дете, не е имала проблеми. Тя избира здравословна диета, танци и йога. " Обичам да си танцувам дружно с децата заран. Трябва да бъдете търпеливи. Бъдете нежни и търпеливи със себе си и постепенно ще се върнете към естествения си тип. "

Хайди Клум

Хайди качи 15 кг по време на бременността и изненада всички с невероятния си тип на ревюто на Victoria`s Sicret. " Хайди знаеше какво желае да реализира и тя го направи. Тя тренира и внимава какво яде. Отказала се е от алкохола, белия самун, някои въглехидрати, някои плодове и нездравословни наситени и транс мазнини, а вместо тях хапва броколи и карфиол, сьомга, пиле, ядки, гъби, яйчен белтък, фасул и други "

Ким Кардашян

Ким беше качила 30 кг при бременността с второто си дете. Тя споделя, че е спазвала диетата на Аткинс, при която най-важни са порциите и нисковъглехидратните храни.

Джесика Симпсън

Поради увеличението на тежестта си след бременността, Джесика Симпсън стана мотив за смешка измежду многочислени таблоиди. По-късно обаче влезе във форма и беше нейн ред да се смее.
Тя разкрива, че дружно с тренировките си три пъти седмично, тя върви доста. " Опитах се да върша 8 000 до 10 000 стъпки дневно. Не се пробвах да отслабна ", споделя тя. - Опитвам се да вървя към 4 благи дневно непрекъснато.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР