Бременност е сред причините Биляна Гавазова да напусне Би Ти

...
Бременност е сред причините Биляна Гавазова да напусне Би Ти
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Биляна Гавазова, изгонена от Бойко Рашков, бременна с второ 

Бременност е измежду аргументите Биляна Гавазова да напусне Би Ти Ви след 11 години стаж там, разясняват нейни близки. 41-годишната журналистка разгласи, че се отдръпва непринудено от медията, откакто в продължение на 3 седмици съмнително отсъстваше от екрана.

Първо бе в авансово уречен отпуск, след това със фамилията ѝ изкараха Ковид, а таман когато се очакваше да се върне в утринния блок, от малкия екран разкриха, че Гавазова към този момент няма да е част от екипа.

Припомняме, че вътрешният министър Бойко Рашков преди месеци размаха пръст, че Гавазова не би трябвало да бъде водеща в БТВ.

По-късно самата тя направи изказване в обществените си мрежи. „ Обичам и Благодаря! Това са думите, които желая да споделя най-силно с вас в този миг....
свързани новини31740на 24.03.2022196292на 21.03.2022
Благодаря за поддръжката, за грижата, за търпението в миналите дни. И по тази причина, че ме наричахте „ добър човек “...

Дано е по този начин! Обичам фамилията си. Обичам изгревите...и оценявам всеки един ден от миналите над 11 години в Би Ти Ви!

В края на една глава се сетих за „ началото “ на тази много вълнуваща история. За хората, които първи повярваха в мен и ми подадоха ръка. Колко значимо е да получиш ШАНС, ВЪЗМОЖНОСТ и ДОВЕРИЕ... Учих се от най-хубавите. И отново ще кажа Благодаря! Обичам истината, по тази причина ще бъда почтена с вас... Тръгвам си сама и по лично предпочитание от „ Тази заран “.

Решението ми не беше елементарно и не е прочувствено... Причините?! Имам потребност от смяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме въодушевяват за НОВОТО... Важно е човек да работи с цялото си сърце и от сърце, тъй като публицистиката е независимост и предопределение. Вярвам в това! В тези над 4000 дни и над 96 360 часа в нюзрума на Би Ти Ви сътворих другарства, натрупах чудесни мемоари и научих своите дребни уроци. Благодаря за всяка секунда ефирно време и за шанса да бъда потребна с моето второ дете, рубриката „ Чети етикета “. Продължавам да последвам своя личен път! Пожелавам триумф на целия екип на Би Ти Ви и на „ Тази заран “ по Би Ти Ви. Златимир Йочев, имам вяра в теб! “, написа Биляна.

Нейни сътрудници и другари намекнаха обаче, че в действителност ѝ предстоят щастливи моменти след трагична професионална рокада, а точно, че ще стане майка за повторно. Години наред тя имаше негласна възбрана да ражда, за която Гавазова разкри в предаването „ Търси се “.

„ Практически е невероятно да забременея сега. Взела съм съответните ограничения “, показа искрено тогава Биляна, запитана дали с мъжа ѝ Теодор работят за още едно бебе.

Причината за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите отсъствия и неспособността да се оправя с предоставената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите към сина си и въртенето на семейството, постоянно изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Шефовете гледали да щадят журналистката, само че сътрудниците ѝ протестирали, че също имали деца и не се употребили с такива привилегии. Често срещано е в договорите на тв водещите даже да има клаузи, които им не разрешават да излизат в майчинство за избран интервал от време.

Гавазова е към този момент на 41 години и няма още доста време да стане родител наново. Тя е майка на един наследник Александър, който ще навърши 7 години през идния май и наесен ще е първолак. Той е плод на любовта ѝ с нейния сътрудник – предприемача Тодор Христов, с който се венчаха скрито предходната година след дълги години взаимен живот на фамилни начала. Веднага откакто напусна Би Ти Ви, двамата с него отпътуваха на сантиментална отмора в Барселона.



Журналистката с половинката си Тодор



Бившата тв водеща със фамилията си



Гавазова беше бременна с първия си наследник през 2015 г.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР