Бременната съпруга на бизнесмена Християн Гущеров планира да си сложи

...
Бременната съпруга на бизнесмена Християн Гущеров планира да си сложи
Коментари Харесай

След секциото Светлана Василева планира друга операция

Бременната брачна половинка на предприемача Християн Гущеров възнамерява да си постави силокон в бюста съвсем незабавно, откакто подари с живот щерка им, написа седмичник. Гущерова има корекции на носа и силикон в устните, и изоставаше с слагането на импланти и в гърдите. Според осведомени обаче това е било за.

Бившата плеймейтка не разсъждавала като наблъсканите със силикон свои колежки, за които пластмасовата визия била на първо място друго. От свои приятелки със силикон и деца Светлана се наплашила, че имали малко кърма, а пък тя била абмицирана да не храни щерка си с приспособени млека за новородени. Още от третия месец Гущерова тръгнала на пилатес за бременни и с извършения поддържала мускулите си тонизирани.

Светлана употребила скъпа маркова козметика срещу стрии и доста се тормозила да не завъди целулит, по тази причина избягвала колените храни. Откакто се омъжи, плеймейкката се е трансформирала в стопанка и ежедневно приготвяла за себе се и мъжа си разнородни здравословни ястия. Благодарение на уменията й в кухнята и брачният партньор й Християн също е в добра форма, и е свалил 7-8 кг. Риалити звездата научила за бременността си скоро след сватбата й с Гущеров предишното лято. Светлата съобщила на мъжа си, като сложила позитивния тест за бременност в кутийката от годежния си пръстен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР