Бреговата охрана на САЩ е заловила през финансовата година (която

...
Бреговата охрана на САЩ е заловила през финансовата година (която
Коментари Харесай

Рекордна година по заловен кокаин в морето край САЩ

Бреговата защита на Съединени американски щати е заловила през финансовата година (която приключва на 30 септември) рекордните 206, 4 тона кокаин.
„ В съпоставяне с предходната година това е с 5,5 тона повече”, посочи представител на Бреговата защита пред ТАСС. На черния пазар наркобароните биха могли да получат за тези 206,4 тона кокаин над 6,1 милиарда $.
Бреговата защита е предала на органите на реда за същото време съвсем 600 контрабандисти. Практически целият кокаин, попадащ в Съединени американски щати, се създава в Колумбия. Увеличението на хванатия кокаин може да се изясни и с по-добрата работа на съответните служби, само че и с увеличеното произвеждане на кокаин, написа БГНЕС.
Обща статистика за 2017 финансова година във всички ведомства на Съединени американски щати, опитващи се да пресекат контрабандната доставка в страната, още не е направена. За предходния интервал са хванати съвсем 1,5 хиляди тона от наркотичните субстанции.
Според оценките на федералното Управление за битка с разпространяването на опиатите, годишно американците харчат почти 64 млрд $ с цел да си купят опиати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР