Бразилският президент Жаир Болсонаро, който сам се определи за южноамериканския

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро, който сам се определи за южноамериканския
Коментари Харесай

Бразилският президент не иска да се бори с коронавируса и счита за тирани тези, които го правят

Бразилският президент Жаир Болсонаро, който самичък се дефинира за южноамериканския Доналд Тръмп, дефинира като " тирани " губернатори на щати и кметове, които постановиха ограничаващи ограничения, с цел да овладеят огнищата на ковид, съобщи БГНЕС.
Обръщайки се към последователите си на тържествата по случай рождения му ден в Бразилия, той сподели, че държавното управление му е направило всичко допустимо да отвори още веднъж стопанската система.
 Коронавирусът по света: В Русия очевидно болестта отстъпва, само че в Бразилия и Индия се популяризира Коронавирусът по света: В Русия очевидно болестта отстъпва, само че в Бразилия и Индия се популяризира
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 121 158 726 и 121 817 978 според а...
Миналата седмица водещият здравен институт в страната Fiocruz предизвести за исторически колапс на здравната система в Бразилия. Според данните на здравния институт, отделенията за интензивно лекуване в лечебните заведения към този момент са претъпкани.
Болсонаро, който навърши 66 години в неделя, поредно се опълчва на карантинните ограничения, потвърждавайки, че съпътстващите вреди върху стопанската система ще бъдат по-лоши от резултатите на самия вирус.
Бразилия се пробва да овладее пандемията с програмата си за имунизация. Досега се употребяват имунизацията на AstraZeneca и китайската CoronaVac, като и двете изискват слагането на две дози.
Бразилия има втория максимален брой смъртни случаи, свързани с ковид - приблизително над 2200 души умират след заразяване всеки ден.
 Бившият президент на Бразилия се имунизира с китайската ваксина Бившият президент на Бразилия се имунизира с китайската ваксина
Бившият президент на Бразилия Луис Инасио Лула да Силва получи първата си доза ваксина против ковид в събота, призовавайки бразилц...
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР