Бразилският полузащитник на Реал Мадрид Каземиро призна, че загубата на

...
Бразилският полузащитник на Реал Мадрид Каземиро призна, че загубата на
Коментари Харесай

Каземиро: Нямаме извинение за загубата

Бразилският полузащитник на Реал Мадрид Каземиро призна, че загубата на отбора от Бетис може да им коства купата в Ла Лига. Мадридчани бяха сломени с 2:1 в неделя вечерта, като по този метод останаха на второ място в класирането, на две точки зад Барселона и с оставащи 11 мача до края на акцията.

"Те бяха превъзходни и играеха по-добре. Нямаме опрощение. Футболът е елементарен ", съобщи халфът през уеб страницата на клуба.

"В Ла Лига всеки мач е сложен. За да спечелим шампионата, би трябвало да играем добре във всеки мач. Трябва да продължим да работим интензивно. Не сме се справили със задачата си и не сме играли по този начин, както го направихме против Барселона. Ние също сме хора, само че това може да ни коства купата в лигата. Сега би трябвало да насочим напъните си към Ейбар ".

Съотборникът на Каземиро Рафаел Варан също прикани своя отбор да продължи да се бори до края на акцията.

"Липсваше ни доста активност, изключително през първото полувреме. Не играхме с темповете, които искахме и оставихме на опоненте да владее топката ", сподели той.

„ Изпускаме значими точки, само че сме сигурни, че можем да се борим до края. Ще се опитаме да се върнем на върха в лигата. Все още ни остават доста мачове и сме сигурни, че ще си върнем този интензитет ", показа още френският защитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР