Бразилският нападател Неймар изрази разочарованието си след загубата от Белгия

...
Бразилският нападател Неймар изрази разочарованието си след загубата от Белгия
Коментари Харесай

Неймар: Това е най-тъжният момент в кариерата ми

Бразилският нападател Неймар изрази разочарованието си след загубата от Белгия с 1:2 на четвъртфиналите на международното състезание по футбол в Русия. Звездата на националния тим призна, че мъчно ще откри мотивация да продължи да играе футбол.

" Това е най-тъжният миг в моята кариера. Болката е доста огромна, тъй като знаехме, че можем да отидем по-далеч и да напишем своята историята. Но друг път ", написа Неймар в профила си в Инстаграм.

" Трудно ще намеря сили още веднъж да играя футбол. Но съм убеден, че Бог ще ми даде силата да се опълчва на всяка спънка. Затова в никакъв случай няма да спра да благодаря на Бога. Дори и след загуба. Защото знам, че той избира най-хубавите пътища. Много се веселя, че съм част от този тим, гордея се с всичките си съотборници. Мечтата ни не се сбъдна, само че няма да се предадем ",  написа още бразилският нападател.

Само два часа след обявата тя има над 2.8 милиона лайкове в обществената мрежа. Неймар ще се завърне в Бразилия в неделя сутринта дружно с останалата част от отбора за къса почивка преди да стартира новия сезон с клубния си отбор Пари Сен Жермен.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР