Бразилският ляв бек на Лудогорец Натанаел е напуснал тима. Защитникът

...
Бразилският ляв бек на Лудогорец Натанаел е напуснал тима. Защитникът
Коментари Харесай

Натанаел си замина за Бразилия

Бразилският ляв бек на Лудогорец Натанаел е напуснал отбора. Защитникът се е прибрал в Бразилия. Както е известно, неговият контракт с " орлите " е до края на сезона. Натанаел най-сетне е постигнал съгласие с клуба и е получил позволение да си тръгне. Така той напуща като свободен сътрудник. Браазилецът отхвърляше да удължи договора си и цяла пролет бе отвън тима. Реално от зимната подоготвка в Турция той не бе част от Лудогорец, като тренираше настрана. Доскоро в това състояние беше и вртарят Ренан. Заради травмата на Пламен Илиев обаче той беше оправдан. Стражът също отхвърляше да подпише нов контракт. Неговият обаче не е до лятото, а до края на календарната 2019 година.

Премеждията за различен вратар на Лудогорец - Владислав Стоянов, не престават. Най-новият смут пред него е, че ще е обездвижен един месец. Това се постанова след следващата интервенция на коляното му. Стоянов още веднъж се подложи на намеса в Барселона поради затруднения.

Той получи тежка травма на лагер с националния тим през 2017 година преди международната подготовка с Холандия в София. Последва интервенция в Румъния, само че след настъпило инфектиране имаше заплаха даже да загуби крайници си. Впоследствие перничанинът беше опериран няколко пъти в Барселона.

Лекарите дават гаранция на 31-годишния вратар, че в случай че не се получи нова зараза, то това ще бъде последната му интервенция и най-сетне ще може да се завърне на футболния терен. Очакваше се това да стане през есента на предходната година, само че не се получи.

" Тема Спорт " Първа лига 4 кръг, събота 20 април  Лудогорец 20:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР