Бразилският гранд Фламенго има интерес към защитника на Манчестър Юнайтед

...
Бразилският гранд Фламенго има интерес към защитника на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Бразилски гранд следи изкъсо бранител на Манчестър Юнайтед

Бразилският гранд Фламенго има интерес към бранителя на Манчестър Юнайтед Алекс Телес. 30-годишният бразилец е пуснат на трансферния пазар от " алените дяволи ", като не влиза в проектите на Ерик загар Хаг. През предишния сезон той бе пратен чартърен в Севиля, само че андалусийци взеха решение да не изплатят правата му и го върнаха на " Олд Трафорд ", като в този момент англичаните му търсят покупател, а по всичко проличава, че има действителен късмет той да се завърне в родината си, заяви журналистът Жорже Никола.

Телес има контракт с Ман Юнайтед за още една година, по тази причина от клуба бързат да го продадат, с цел да не го изтърван като свободен сътрудник идващото лято. Смята се, че " алените дяволи " са склонни да одобряват и по-ниска оферта за правата му.

От Фламенго се надяват да реализират сделка с англичаните и да привлекат Телес за сума не по-голяма от 7,5 милиона евро. Това може и да се окаже задоволително за договорка

Бразилците обаче може да срещнат много мощна конкуренция за подписа на левия бек. В последните дни се заприказва, че той е мечтан от саудитския Ал-Насър, който сигурно ще предложи много по-изкушаваща във финансово отношение оферта към играча, който би трябвало да реши къде желае да продължи кариерата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР