Анж Постекоглу е казал да очаква тежък удар от феновете

...
Анж Постекоглу е казал да очаква тежък удар от феновете
Коментари Харесай

Андж Постекоглу предупреди, че „получавате“, ако Спърс победи Манчестър Сити и вземе титлата на Арсенал

Анж Постекоглу е споделил да чака тежък удар от почитателите на Тотнъм, в случай че неговият тим даже поведе против Манчестър Сити.

Дебатът бушува преди дуела във Висшата лига на стадион Тотнъм Хотспър, където победа на Сити ще резервира ориста за купата в свои ръце. Всичко по-малко и това ще бъде преимуществото на Арсенал преди последния кръг от игрите в неделя.

Перспективата на Спърс - които би трябвало да завоюват, с цел да запазят слабите си очаквания да обезпечат футбол в Шампионска лига - да създадат голяма услуга на най-големите си противници е немислима за доста почитатели, които дадоха обещание да поддържат Сити през нощта. Един от тях е някогашният полузащитник на Тотнъм Джейми О'Хара, който разиска алтернативата с Али Маккойст в talkSPORT във вторник.

„ Казвате ми, че почитателите на Спърс ще се извърнат против Андж, в случай че завоюват довечера? " — попита Маккойст. О'Хара отговори: „ Големият Андж ще го получи, в случай че спечелим 1-0 довечера, той ще го получи. Андж, оправи се, другар, това не е Селтик срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР