Бразилски студенти протестират в Сао Паоло. В различни градове на

...
Бразилски студенти протестират в Сао Паоло. В различни градове на
Коментари Харесай

Кратки новини

Бразилски студенти стачкуват в Сао Паоло. В разнообразни градове на страната учащите демонстрираха против орязването на средствата за обучение, осъществено от десния президент Жаир Болсонаро

Терористи вербуват измежду непознатите студенти в Русия

Международните терористи се пробват да наемат задгранични студенти, които учат в съветски университети. Това съобщи шефът на ФСБ Александър Бортников по време на съвещание на Националния антитерористичен комитет (НАК). По думите му има опити за рекрутиране и на мигранти.

ФБР арестува юноша със сериозен боеприпас

Агенти на ФБР откриха боеприпас от 25 огнестрелни оръжия и 10 000 патрона, откакто арестуваха юноша, който направи онлайн мнения в поддръжка на всеобщите убийства. В къщата на татко му бяха открити 25 пушки, 10 полуавтоматични револвера и муниции. Открити са и Дкамуфлажни облекла, и камуфлажни ранициУ.

Трагедия край крайбрежията на Франция

Три деца са починали в случай с лодка за занимания край крайбрежията на Нормандия. Лодката се преобърнала, до момента в който правела завой на към 800 метра от брега край град Агон-Кутанвил. Спасителите намерили на борда трима възрастни и три деца, две девойки на 13 и 9 години и едно момче на 7 години. Възрастните имали единствено леки пострадвания. При катурване на лодката децата са останали блокирани в каютата и не са могли да изплуват на повърхността.

23-ма японци умряли от горещините

Най-малко 23 души са умряли, а други близо 13 000 бяха приети в болница с топлинни удари в Япония през последната седмица, оповестиха управляващите. Страната продължава да страда от жега. В някои райони температурата доближава 39 градуса по Целзий. Повечето от пострадалите и умрелите са възрастни хора, които постоянно не включват климатик вкъщи заради икономии.

Мощно изригна вулкан в Мексико

Мощно изригна вулканът Попокатепетел в Мексико, изхвърляйки на височина 1 км голям дирек пепел и скали. Попокатепетел се намира на над 5400 метра надморска височина. Той е вторият най-голям връх в Мексико и пети в Северна Америка.


Огнеборци се пробват да угасят пожар в Луго, Северозападна Испания. Огънят е обхванал повърхност от 18 хектара. Подобно на Гърция Южна Испания също не бе пощадена от летните пожари
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР