Бразилската звезда на Пари Сен Жермен - Неймар няма никакво

...
Бразилската звезда на Пари Сен Жермен - Неймар няма никакво
Коментари Харесай

Неймар иска да остане в Пари Сен Жермен

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен - Неймар няма никакво желание да напуща клуба, защото желанието му е да остане на " Парк де Пренс " до края на кариерата си.

Бившият състезател на Барселона сега е на 31 години, а актуалният му контракт с парижани е до 2027-а. Въпреки че от предишното лято постоянно се приказва, че клубът желае да се раздели с него, това мъчно ще се случи, твърди Дейвид Орнстийн от " Ди Атлетик ".

В последните месеци се твърдеше, че Челси, Нюкасъл и Ювентус имат интерес към бразилеца, а слуховете за спор сред него и Мбапе подклаждаха тезата, че парижани ще се опитат да продадат Ней.

Неймар бе притеглен в Барселона през 2017 година против рекордните 200 милиона паунда (240 милиона долара). Ясно е, че с цел да се стигне въобще до негов трансфер, претендентите би трябвало да обезпечат доста огромен бюджет освен за трансферната сума, само че и за заплата на нападателя. В комбиниране с неговото отвращение да си потегля това прави прехвърлянето му съвсем неосъществим, без значение от проектите на клубното управление.
 ПСЖ стартира построяването на нов звезден тим с Ерлинг Халанд
ПСЖ стартира построяването на нов звезден тим с Ерлинг Халанд

" Принцовете " заплащат 197 млн. за норвежеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР