Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар заяви категорично, че

...
Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар заяви категорично, че
Коментари Харесай

Неймар: Оставам в ПСЖ и нищо не може да промени решението ми

Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар съобщи изрично, че няма никакво желание да напуща клуба. През миналото лято 25-годишният нападател се трансформира в най-скъпия трансфер в история, откакто парижани заплатиха за него рекордните 222 милиона евро, колкото бе откупуващата му уговорка в Барселона. Макар и след единствено един сезон на „ Парк де Пренс “ спекулациите към неговото бъдеще не стопират, като в последните месеци интензивно се тиражираше информацията, че националът на Бразилия ще се завърне в испанската Ла Лига, само че с екипа на Реал Мадрид.

„ Ще остана. Имам договор с ПСЖ, с тима, в който избрах да дойда поради новото предизвикателство и поради високите цели, които си сложих. Нищо от това не се е трансформирало, съобщи Неймар пред Fox News. Надявам се да имаме сполучлив сезон, през който още веднъж да спечелим купата във Франция. Наясно съм, че медиите обичат да пускат клюки, само че всички знаят какъв брой доста държа на ПСЖ “, разяснява още някогашният футболист на Барселона.

Бразилецът не пропусна да поздрави своя съотборник в състава на парижани Килиан Мбапе, който завоюва международната купа с Франция в Русия. 19-годишният нападател бе една от огромните звезди на Мондиала и справедливо получи премията за най-хубав млад състезател в шампионата. „ Той е същински феномен, необикновен състезател – нещо, с което бяхме наясно. Всеки ден сме дружно и знам какъв брой е надарен. Много се веселя за него и за триумфа, който реализира, вдигайки международната купа “, сподели още Неймар. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР