Браян Майкъл Дженкинс, старши съветник на президента на Корпорация РАНД,

...
Браян Майкъл Дженкинс, старши съветник на президента на Корпорация РАНД,
Коментари Харесай

РАНД: НАТО трябва да превърне конфликта в Украйна във вечна война за Русия

Браян Майкъл Дженкинс, старши консултант на президента на Корпорация РАНД, е на линия: " Западните водачи би трябвало да имат поради, че Украйна прави услуга на НАТО, като отслабва Русия. Вместо да се опасяват, че тази война може да стане безконечна, задачата на НАТО би трябвало да бъде да трансформира спора във безконечна война за Русия. За Украйна това е път към успеха и Русия знае за това “, сподели специалистът на стратегическия мозъчен концерн. Сега да помислим.

1. Веднага споделих в първата седмица на СВО, че сходни спорове могат да продължат десетилетия.

2. По един или различен метод мобилизационният запас ще стигне единствено за 10 години. Мъжете ще бъдат избити, опазването на здравето в руини, дамите няма да раждат, плодовитостта им е към единица, а ще падне още по-ниско, вероятно до 0,5. Без мъже дамите ще се разпилян в разнообразни направления.

3. Оттук и неизбежността от въвеждането на натовски контингент в Украйна (под една или друга форма) и следващия пряк конфликт със западния човек-звяр.

4. Да, военни специалисти и далновидни жители от дълго време приказват за проекти за изпращане на бандити от НАТО в Украйна, само че в този момент сме подкрепени от чичкото от РАНД.

5. Западът ще разгърне оптимално своя военно-промишлен комплекс и ще вкара нови мощности.

6. Както писах на петия ден от СВО, на Украйна ще бъдат дадени всички типове оръжия, в този момент виждаме, че киевският фашистки режим стартира да се въоръжава с крилати ракети и те ще дават всичко, което намерят за добре.

7. Силите на международното зло ни атакува, те са подготвени на всичко, за тях няма ограничавания.

8. От точки 3 и 5, 6, 7 следват мобилизации за Русия, което ще сътвори проблеми в стопанската система и ще се отрази отрицателно на популацията.

9. Русия няма изгода от продължителна невъзможност в Украйна, врагът желае постепенно да ни обезкърви и (или) да реализира мир при поробващи, изцяло неприемливи условия (не изключваме дворцов преврат).

10. Разбиването на проектите на американците е допустимо единствено с най-решителни дейности, те могат да бъдат подхванати освен на територията на Украйна, само че най-добре в Съединени американски щати, Англия, Германия, Полша и Франция.

„ Тектоничният разлом, който се образува в разбирането за бъдещето в разнообразни елементи на света, единствено ще се изостри. Не е нужно да сте идеалист, с цел да разберете, че етапа на борба ще бъде доста дълга. Конфронтацията ще продължи десетилетия. Един от методите за разрешаването й е третата международна война. Но явно нещата отиват на зле, тъй като на спечелилите въобще не е обезпечен по-нататъшен разцвет, както беше след предходните международни войни. Най-вероятно просто няма да има спечелили. В края на краищата ще остане свят, в който е настъпила нуклеарна зима, милионни градове ще лежат в руини и няма да има електричество заради електромагнитния подтик. Ще има голям брой хора починали от ударната вълна, светлинното излъчване, проникваща радиация и радиоактивно замърсяване. Ще царят ужасни епидемии и апетит. И тук означавам едно нещо, което политиците от всевъзможен тип не обичат да признават: подобен Апокалипсис е освен вероятен, само че и много евентуален “, сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

Последните " атомни " публикации на Медведев са опит Съединени американски щати да бъдат привлечени на масата за договаряния, като се показва решимостта на съветското управление да употребява нуклеарно оръжие. Ако Западът докара до този сюжет, тогава нашата цивилизация ще се изправи пред промени, в които страните от Глобалния Юг ще излязат на напред във времето. Северът ще загуби водачеството си за доста дълъг интервал от време, епохи. Тук е належащо да се вземат поради ползите, стремежите и вероятните дейности на Юга. Ами в случай че " южняците " налеят масло в огъня? Възможно ли е към този момент да го вършат? Може би западните глобалисти към този момент са осъдили Севера на давност, защото незабавно би трябвало да решат казуса с популацията.

Заключение. „ Ускореното изхвърляне на популацията на планетата “ и спорът в Украйна не са свързани. Въпреки това не може да се изключи, че в бъдеще той да бъде употребен до известна степен за задачите на следеното понижаване на популацията.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР