Брайън де Палма ще заснеме хорър, посветен на скандала, който

...
Брайън де Палма ще заснеме хорър, посветен на скандала, който
Коментари Харесай

Екшън икона се заема с драмите в Холивуд

Брайън де Палма ще снима хорър, отдаден на абсурда, който е обвързван обвиняванията в полов тормоз и полово принуждение против Харви Уайнстийн, заяви Contactmusic.

Седемдесет и седем годишният режисьор разкри детайлности за новия план, над който работи. Филмът ще е въодушевен от абсурда, в който е забъркан авторитетният холивудски продуцент.

"Работя над филм за този скандал - декларира режисьорът. - Обмислям плана дружно с френски продуцент. Главният персонаж няма да се споделя Харви Уайнстийн, само че става въпрос за хорър, в който ще има причинител на полово принуждение, а действието ще се развива във филмовите среди ".



Филмът е озаглавен "Хищник ". Той ще бъде продуциран от Саид Бен Саид, който е работил с Де Палма над кино лентата му "Страст " (2012) с присъединяване на Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас.

Де Палма, станал прочут с филмите си "Кери ", "Белязаният " и "Недосегаемите ", показа също, че хорърът ще бъде сниман в подтекста на половите похищения в Холивуд, като събитията ще бъдат показани на фона на кинофестивала в Торонто.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР