Браузърът Chrome ще позволи на потребителите да управляват скоростта на

...
Браузърът Chrome ще позволи на потребителите да управляват скоростта на
Коментари Харесай

Chrome ще може да забавя и ускорява видеото


Браузърът Chrome ще разреши на потребителите да ръководят скоростта на видеото
(снимка: CC0 Public Domain)

Екипът на Гугъл е почнал работа по потребна нова функционалност в браузъра Chrome. Нововъведението е маркирано в документите за Chrome и беше видяно от запалянковци. Става дума за закъснение или ускорение на видеото.

През по-голямата част от времето, когато се възпроизвежда видео-съдържание на компютър, потребителите употребяват YouTube или независими приложения, само че от време на време би трябвало да разчитат на HTML-базиран плейър, вграден в браузъра. Подобни плейъри има в Гугъл Chrome, Microsoft Edge и всички други браузъри.

Съдейки по описанието в документите, в бъдещите версии на браузърите Chrome и Chromium потребителите ще могат да управляват скоростта на възпроизвеждане на медийно наличие във вградения плейър, отбелязва. Скоростта на възпроизвеждане ще може да бъде забавена с до 0,25x или ускорена до 2 пъти.
още по тематиката
Промяната идва като отговор на желанията на потребителите, измежду които става все по-популярно гледането на видео със скорост, друга от истинската. Така да вземем за пример, има хора, които желаят да забавят записите, с цел да четат по-спокойно.

Има и доста консуматори, които избират да изгледат обещано видео „ на бързи обороти “ – да вземем за пример публицистите, които са привикнали да „ сканират “ големи размери наличие всеки ден, както и, които единствено слушат съпътстващото озвучаване и нямат проблем да възприемат ускорената тирада.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР